Inget medlemskap? Vi löser vardagstvätten ändå!

Inget medlemskap? Vi löser vardagstvätten ändå!

Hund med gurka

Lakan ska bytas, maten ska både handlas och lagas, barnen vill leka och du ligger efter med arbetet. Dessutom växer högen med tvätt för var dag. Inte ens hälften av ovanstående vardagssituationer behöver vara ett faktum för att stressnivån ska öka och känslan av otillräcklighet ge sig tillkänna. Just därför finns vi på Rena Plagg, för att tvätta och vårda din vardagstvätt, men också för att göra livet lite mindre fyllt av måsten.

Hur kan vi hjälpa dig med din vardagstvätt?

För vardagstvätt erbjuder vi tre olika paket, där du som kund väljer det som passar dig bäst. De olika paketen skiljer sig åt när det gäller antalet kilo per tvätt och du kan enkelt jämföra de olika paketen här. Vi tillhandahåller även tvätt tjänster för dig som varken vill eller har möjlighet att teckna ett medlemskap. Vi är av övertygelsen att alla ska ha möjlighet att få sin vardagstvätt ren och fräsch och erbjuder dig därför en tjänst som vi hoppas kommer att passa dig förträffligt.

Sveriges lägsta pris för ren vardagstvätt till dörren

Japp, det stämmer. Det gäller inte bara för medlemskunder utan även för dig som varken har möjlighet eller vill abonnera på våra tjänster. Det passar utmärkt för den som inte är hemma så ofta, för dig som har varierande behov av tvättade kläder eller kanske för dig som vill prova vår tjänst först. När du önskar ren vardagstvätt utan medlemskap tvättar vi dina kläder för en kostnad om 29,90 kronor per kilo, vilket är Sveriges lägsta pris.

Visste du att upphämtning av din smutsiga vardagstvätt samt avlämning av rena plagg inom 24 timmar ingår i priset? Nästan för bra för att vara sant, eller hur? Minimitvätt att skicka in för denna tjänst är 10 kilo per gång. Boka din tid redan idag! Det tar bara ett par minuter och du kommer att spara timmar på att använda vår service. Det är tid som du kan lägga på annat.

Vågar vi kalla oss Sveriges bästa tvätteri för min vardagstvätt?

Med möjlighet att få din tvätt tvättad oavsett förutsättningar, till ett lågt pris, med gratis upphämtning och avlämning och genom digital bokning vågar vi stolt kalla oss för Sveriges bästa tvätteri. Självklart använder vi oss utav kvalitetssäkrade produkter och du får själv välja vilka produkter du önskar att vi använder för din tvätt. Nu erbjuder vi även veganska alternativ för dig som önskar det. Testa du med!

Jag vill boka en tid, hur går jag tillväga?

Om du ej vill bli medlemskund så bokar du in upphämtning av din vardagstvätt genom att ringa eller mejla oss. Kontaktuppgifter hittar du här. Därefter hämtar vi din tvätt på bokad tid och återlämnar dina rena plagg inom 24 timmar. Om du istället önskar bli en av våra medlemskunder hittar du våra olika paket här. När du valt det paket som passar just ditt hushåll är det dags för registrering. Du fyller i dina uppgifter, väljer det paket du önskar abonnera på samt de produkter du vill att vi använder till din vardagstvätt. Det är enkelt, kräver bara ett par knapptryck och tar inte mer än ett par minuter.

Vad händer sedan?

När du registrerat dig är det fritt fram att välja det datum och den tid du önskar upphämtning av din vardagstvätt. En av våra chaufförer hämtar därefter upp dina plagg i en tvättpåse du tillhandahålls av oss. Tvätten körs säkert och i tryggt förvar till vårt tvätteri där vi vårdar och tvättar dina plagg. Därefter körs din rena vardagstvätt tillbaka till dig. Under tiden hinner du göra andra vardagsbestyr, leka med barnen, eller bara lägga upp trötta ben på soffbordet efter en lång dag på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.