Tvättservice – för en enklare vardag!

Tvättservice – för en enklare vardag!

tvattservice

Är du sugen att få mer tid i vardagen över till annat? Då är vår tvättservice något för dig. Vare sig du är ny kund hos oss eller önskar bli hälsar vi dig varmt välkommen till Rena Plagg. Det är enklare än du tror med både registrering, bokning samt att få din tvätt tvättad på vårt tvätteri, av kunnig och erfaren personal.

Kan du komma på en enda person som inte vill ha sin vardagstvätt upphämtad, tvättad, torkad och vikt samt återlämnad inom loppet av 24 timmar? Tänkte väl det.

Det är simpelt och tar bara ett par minuter. Börja med att gå till sidan där du registrerar dig, du finner den smidigt här. Därefter fyller du i dina uppgifter och väljer det tvättpaket som passar dig. Klart! Enkelt va? I samband med registrering får du också lyxen att välja vilket typ av tvättmedel du önskar att vi använder när vi tvättar dina kläder. Vi erbjuder både parfymerat och parfymfritt men också veganska alternativ. Du kan läsa mer om våra olika produkter här.

Innan du går vidare för att boka din första tvättservice får du också välja om du önskar att vi hämtar och lämnar din vardagstvätt eller om du hellre önskar lämna och hämta själv på någon av våra service-points.

Vad händer efter att jag registrerat mig?

Nu är det dags för det roliga, nämligen att boka din första tid för tvättservice. I vår kalender väljer du den dag du önskar upphämtning. När du väljer dag ser du det schema våra chaufförer kör efter och kan därmed enkelt se när vi når ditt hushåll. Kläderna återlämnas rena, väldoftande och väl omhändertagna 24 timmar senare.

Vilka medlemskap erbjuder ni och vad får jag i varje paket?

Vi erbjuder tre olika paket för tvättservice och dessa är är brons, silver och guld. Alla paket är utan bindningstid och inkluderar kostnadsfri upphämtning och leverans av dina rena plagg. Det är vad vi kallar en riktigt bra tvättservice!

Brons

I vårt lite mindre paket ingår tvätt av vardagstvätt två gånger per månad med en total mängd om 20 kg. Priset för detta är ynka 499 kronor per månad.

Silver

Vårt mest populära paket som passar många mindre familjer och par. Vi tvättar tre gånger per månad med en total mängd tvätt om 30 kg för endast 649 kronor per månad.

Guld

Självklart har vi ett paket för dig som fyller tvättkorgen extra snabbt. Vi tvättar fyra gånger per månad med en total mängd tvätt om 40 kg. Priset? 799 kronor per månad.

Finner du inget som passar dig? Hör av dig till oss så finner vi en lösning, vare sig du är privatperson eller företag.

Hur förbereder jag mig för upphämtning av min tvätt?

Som kund hos Rena Plagg får du en tvättpåse av oss och i den packar du dina kläder inför upphämtning av tvätt och det är också denna påse du återfår med dina rena plagg. Innan första upphämtning av tvätt har du ej hunnit erhålla en tvättpåse av oss. Du kan då packa din tvätt i valfri påse, eller bag och det är en fördel om den är möjlig att försluta eller alternativt knyta. När du återfår din första tvätt kommer den i vår tvättpåse. Och du, den är så snygg att du till och med kan ha den som tvättpåse hemma och kasta all smutstvätt i direkt!

Körschema – både för miljön och plånboken tvättservice

Vi bryr oss om både dig som kund, men också miljön. Därför har vi valt att utföra vår tvättservice enligt ett körschema. Du som kund uppger din adress vid bokning och det avgör när vi hämtar och lämnar din tvätt, beroende på det område du bor i. Vårt schema är upplagt på ett sätt som är fördelaktigt för miljön men också för dig som kund. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund de fördelaktiga priser vi har.

Nedan finner du vårt körschema

  • Partille – Kortedala – Gamlestaden 17:00 – 17:45
  • Gårda – Lackarebäck – Mölndal 17:45 – 18:30
  • Kungsbacka – Lindome – Kållered 18:00 – 19:15
  • Askim – Västra Frölunda – Majorna 18:30 – 19:15
  • Johanneberg – Centrum – Backaplan 19:15 – 20:!5
  • Mölnlycke – Landvetter – Härryda 19:20 – 20:15
  • Hisings Backa – Hisings Kärra – Tuve 20:15 – 21:15
  • Säve – Surte – Kungälv 20:15 – 21:15
  • Lundby – Biskopsgården – Torslanda 21:00 – 21:40

Passar inte vårt körschema? Vi har en lösning för allt.

Vi vet att allt inte passar alla och just därför är vi flexibla och har tagit fram en fantastisk lösning, service-point konceptet. Rena Plagg har partners där du kan lämna dina smutsiga kläder. Vi hämtar dem och tvättar samt vårdar och återlämnar dem till det service-point ställe du valt. Om detta alternativ passar dig bättre än upphämtning och avlämning vid din dörr så väljer du detta vid bokning och då under fliken “service-point”.

Mölndal – Godisdjungeln

Centrum – Tobakslandet

Backaplan – Go Bite

Hittar du inget service-point ställe som passar dig? Hör av dig till oss så kikar vi på en lösning.

Öppettider för (troligtvis) Sveriges bästa tvättservice

Vi har öppet nästan årets alla dagar. Vi gör ett stopp var tjugonde vecka för större underhållsarbeten. Dessutom har vi stängt under jul och nyår så att även vi på Rena Plagg får äta lite julmat och fira in det nya året.

Vår tvättservice är redo för dig!

Så vad väntar du på? Vår tvättservice är ett sätt för dig att spara både tid, men också energi och lust som du kan lägga på nöjen istället för måsten. Boka nu och låt oss ta hand om både dig och tvätten.

One Response

  1. […] att tvätta själv? Eller vill ha mer tid över till annat? Då föreslår vi att du bokar vår tvätthjälp redan idag! Vi kan tvätt! Men åter till våra 5 […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.