Tvätteri Mölndal

STARTSIDA

Detta är en landningssida för invånare bosatta i Mölndal. För att komma till startsidan hänvisar vi er till knappen nedan. Där finner du mer information.

Gå till
REGISTRERA DIG

Vi hanterar personuppgifter med största möjliga omsorg, och vår hemsida använder branschmässig kryptering. Helt enkelt tryggt och säkert.

Registrera dig
BOKA TID

Att prenumerera på miljövänlig tvättservice i Göteborg är mycket enkelt med Rena Plaggs smidiga månadsprenumeration.

Boka tid

Förklaringsvideo tvättjänst Mölndal

En given del av vår verksamhet är att det ska vara snabbt, smidig och enkelt att få sina kläder och textiler tvättade.

Detta är även något som våra kunder förväntar sig. Och för oss är det högsta prioritet att säkerställa så att vi faktiskt lever upp till detta.

Ta reda på mer

Välj din plan för Mölndal

I samband med bokningen så väljer ni själv vilket tvätt- och sköljmedel ni vill ha.

Vi gör vårt yttersta för att följa tillverkarens skötselråd för att undvika krympning, missfärgningar och övrig åverkan på tvätten. Oavsett kan ni känna er trygga då försäkring alltid ingår!

BRONS

895:-

per månad

 • Ingen bindningstid
 • Fri frakt
 • 2 tillfällen/månad
 • 20kg. tvätt/månad
välj medlemskap
SILVER

1325:-

per månad

 • Ingen bindningstid
 • Fri frakt
 • 3 tillfällen/månad
 • 30kg. tvätt/månad
välj medlemskap
GULD

1720:-

per månad

 • Ingen bindningstid
 • Fri frakt
 • 4 tillfällen/månad
 • 40kg. tvätt/månad
välj medlemskap

Tvättservice för Mölndal

Vår verksamhet drivs på ett ansvarsfullt och hållbart sätt som tar hänsyn till sociala, miljömässiga och ekonomiska faktorer i i alla led.

Kvalitetssäkrat Tvätteri

Rena Plagg är ett effektivt, tillgängligt och kvalitetssäkrat tvätteri i Mölndal som tillgodoser privatpersoner och företag inom Västra Götalandsregionen med smidiga tvättjänster.

Konceptet är enkelt, och bygger i grund och botten på en finjusterat tvättprocess med liten vatten- och energiförbrukning samt särskilt utvalda tvättmedel och kemikalier.

Vi är stolta över det förtroende som våra kunder har gett oss.

Miljövänliga Tvättjänster

Själva tvättprocessen är finjusterad med liten vatten- och energiförbrukning för så liten miljöpåverkan som möjligt.

I tvättservicen ingår det även kostnadsfri hämtning och lämning av ren tvätt och även här arbetar företaget utifrån ett miljötänk.

Personalen ser även till att ha koll över sina transporter för minskade körsträckor genom samkörning och optimerade rutter för att bidra till en renare miljö.

_

Tvätteri Mölndal

Med fler än sju års samlade erfarenheter av tvätthjälp och närliggande servicetjänster har vi lärt oss vikten av flexibilitet och att leva upp till våra kunders önskemål och förväntningar. Särskilt i tider då allt fler personer strävar efter att tidsoptimera och få större möjligheter att själv bestämma vad man vill lägga sin tid på.

Därför har det blivit naturligt för oss att helhjärtat satsa på tvättjänster på distans.

_
_

Ett tvätteri med fokus på Mölndal

Som en del av verksamheten utvärderar vi regelbundet vår miljöpåverkan för att säkerställa att vi är en del av lösningen kring våra samtida miljöproblem. I detta arbete ingår att välja såväl transportalternativ som tvättmedel och utrustning med största möjliga omsorg. Därför kan du vara säker på att vi är ett bra miljömässigt val.

FLEXIBELT

Efter några få enkla steg så får ni er tvätt levererad inom 24 timmar. Vi gör vårt yttersta för att alltid finnas tillgängliga för er och på era villkor.

MILJÖVÄNLIGT

Vårt moderna tvätteri är utrustat med miljösmarta och resurseffektiva produkter. Vi arbetar i enlighet med Tvätt- och rengöringsmedelsförordningen och gör således vårt bästa för att värna om miljön.

FRI FRAKT

Vi erbjuder kostnadsfri hämtning och återlämning av er tvätt. Om det inte finns möjlighet att hämta eller lämna er tvätt vid en tidpunkt som passar er så kan vi komma överens om att lämna tvätten på plats eller på närmaste Service Point.

INGEN BINDNINGSTID

Vi har fast pris på samtliga av våra tjänster. Som kund behöver ni aldrig bry er om bindnings- eller uppsägningstid. På så sätt kan ni när som helst avsluta ert abonnemang.

Recensioner

Teamet bakom Rena Plagg arbetar utifrån ett kundfokuserat mål och strävar efter att ge en hög personlig service åt sina kunder. De ser vikten av att vara flexibla för att kunna leva upp till sina kunders önskemål och förväntningar. Medarbetarna förstår kundernas stressiga vardagssituation och företaget vill därför erbjuda tjänster som underlättar kundernas vardag för dem som varken har tid eller ork att tvätta på egen hand.

Att kunderna uppskattar både tjänsten och den personliga servicen visas tydligt i de betyg och recensioner som Rena Plagg har fått.

Leveransprecision

Kvalité

Kundnöjdhet

Kontakta oss

Rena Plagg är ett tvätteri i Göteborg, Kungsbacka och Landvetter med miljövänlig tvättservice.

Vår affärsidé är att det ska vara enkelt att tvätta miljövänligt både för privatpersoner, företagskunder och idrottsföreningar.

Kontaktuppgifter

Adress:

Kungsportsavenyn 26, 41136

Telefon:

+46 733 611 402

Följ oss: