Få matchkläder tvättade med miljövänlig tvättservice – Rena Plagg

Få matchkläder tvättade med miljövänlig tvättservice – Rena Plagg

Laundry Gothenburg

Vi hämtar era matchkläder och återlämnar rena plagg inom 24 timmar. Bli miljösmart och bidra till en renare miljö genom att bli månadsprenumerant och få matchkläderna tvättade billigt, effektivt och miljövänligt. Vi hjälper idrottsföreningar med skräddarsydda lösningar som passar ert behov.

🇬🇧 English version

Vi tvättar matchkläder för fotbollslag, handbollslag, innebandylag m.fl.

Oavsett om ni är ett fotbollslag, handbollslag, innebandylag eller ett lag inom någon annan idrott finns vi tillhands med tvättservice för lagets matchkläder. Det är enkelt att boka en tvättid och vi hämtar er tvätt på den adress som ni har uppgett. Ni får tillbaka den rena tvätten på samma adress eller närmaste Service Point och sedan är ni snabbt redo för nästa match.

Tvättservice för Gothia Cup, Partille Cup eller andra större evenemang och turneringar

Vid större evenemang och turneringar som Gothia Cup eller Partille Cup och ni är ett lag på kortare besök i Göteborg kan det vara svårt att få ordnat med tvätten av matchkläderna. Bara boka en tvättid med Rena Plagg så tvättar vi matchkläderna på ett miljövänligt sätt och ni kan koncentrera er på återhämtning och att bygga upp er taktik.

Rena Plagg din miljövänliga tvättservice i Göteborg, Kungsbacka och Landvetter

Rena Plagg är ett tvätteri i Göteborg, Kungsbacka och Landvetter med miljövänlig tvättservice. Vår affärsidé är att det ska vara enkelt att tvätta miljövänligt både för privatpersoner, företagskunder och idrottsföreningar. Bara boka en tvättid och utan någon extra kostnad hämtar vi er tvätt på den adress som ni har uppgett. Vi kan även hämta tvätten på närmaste Service Point. Den rena tvätten levereras inom 24 timmar till samma adress för upphämtning eller till närmaste Service Point. Försäkring ingår alltid!

Rena Plagg värnar om miljön och använder endast skonsamma, effektiva och miljömärkta produkter. Vi har även koll på våra transporter för minskade körsträckor genom samkörning och optimerade rutter för att bidra till en renare miljö.

One Response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.