Tvätteri Kungsbacka

Startsida

Detta är en landningssida för invånare bosatta i Kungsbacka. För att komma till startsidan hänvisar vi er till knappen nedan.

Startsida
Registrera dig

Vi hanterar personuppgifter med största möjliga omsorg, och vår hemsida använder branschmässig kryptering. Helt enkelt tryggt och säkert.

Registrera dig
Boka tid

Att prenumerera på miljövänlig tvättservice i Kungsbacka är mycket enkelt med Rena Plaggs smidiga månadsprenumeration.

Boka tid

Förklaringsvideo tvättjänst Kungsbacka

En given del av vår verksamhet är att det ska vara snabbt, smidig och enkelt att få sina kläder och textiler tvättade.

Detta är även något som våra kunder förväntar sig. Och för oss är det högsta prioritet att säkerställa så att vi faktiskt lever upp till detta.

Ta reda på mer

Välj din plan!

I samband med bokningen så väljer ni själv vilket tvätt- och sköljmedel ni vill ha.


Vi gör vårt yttersta för att följa tillverkarens skötselråd för att undvika krympning, missfärgningar och övrig åverkan på tvätten. Oavsett kan ni känna er trygga då försäkring alltid ingår!
SILVER abonnemang

1799:-

per månad efter rut

  • Utan bindningstid
  • 3 gånger/månad
  • Total mängd: 30kg.
  • Fri upphämtning och leverans!
Välj medlemskap
GULD
abonnemang

2200:-

per månad efter rut

  • Utan bindningstid
  • 4 gånger/månad
  • Total mängd: 40kg.
  • Fri upphämtning och leverans!
Välj medlemskap

Tvätteri för Kungsbacka

Vår verksamhet drivs på ett ansvarsfullt och hållbart sätt som tar hänsyn till sociala, miljömässiga och ekonomiska faktorer i i alla led.

Tvättservice Kungsbacka

Med fler än sju års samlade erfarenheter av tvätthjälp och närliggande servicetjänster har vi lärt oss vikten av flexibilitet och att leva upp till våra kunders önskemål och förväntningar. Särskilt i tider då allt fler personer strävar efter att tidsoptimera och få större möjligheter att själv bestämma vad man vill lägga sin tid på.

Därför har det blivit naturligt för oss att helhjärtat satsa på tvättjänster på distans.

Kvalitetssäkrat Tvätteri

Rena Plagg är ett effektivt, tillgängligt och kvalitetssäkrat tvätteri i Göteborg som tillgodoser privatpersoner och företag inom Västra Götalandsregionen med smidiga tvättjänster.

Konceptet är enkelt, och bygger i grund och botten på en finjusterat tvättprocess med liten vatten- och energiförbrukning samt särskilt utvalda tvättmedel och kemikalier.

Vi är stolta över det förtroende som våra kunder har gett oss.

Miljövänlig Tvättjänst

Själva tvättprocessen är finjusterad med liten vatten- och energiförbrukning för så liten miljöpåverkan som möjligt.

I tvättservicen ingår det även kostnadsfri hämtning och lämning av ren tvätt och även här arbetar företaget utifrån ett miljötänk.

Personalen ser även till att ha koll över sina transporter för minskade körsträckor genom samkörning och optimerade rutter för att bidra till en renare miljö.

Kvalitetssäkrad tvättservice

Rena Plagg är ett effektivt, tillgängligt och kvalitetssäkrat tvätteri i Göteborg som tillgodoser privatpersoner och företag inom Västra Götalandsregionen med smidiga tvättjänster. Konceptet är enkelt, och bygger i grund och botten på en finjusterat tvättprocess med liten vatten- och energiförbrukning samt särskilt utvalda tvättmedel och kemikalier.

MILJÖVÄNLIGT

Vårt moderna tvätteri är utrustat med miljösmarta och resurseffektiva produkter. Vi arbetar i enlighet med Tvätt- och rengöringsmedelsförordningen och gör således vårt bästa för att värna om miljön.

FRI FRAKT

Vi erbjuder kostnadsfri hämtning och återlämning av er tvätt. Om det inte finns möjlighet att hämta eller lämna er tvätt vid en tidpunkt som passar er så kan vi komma överens om att lämna tvätten på plats eller på närmaste Service Point.

FLEXIBELT

Efter några få enkla steg så får ni er tvätt levererad inom 24 timmar. Vi gör vårt yttersta för att alltid finnas tillgängliga för er och på era villkor.

INGEN BINDNINGSTID

Vi har fast pris på samtliga av våra tjänster. Som kund behöver ni aldrig bry er om bindnings- eller uppsägningstid. På så sätt kan ni när som helst avsluta ert abonnemang.

Recensioner

Teamet bakom Rena Plagg arbetar utifrån ett kundfokuserat mål och strävar efter att ge en hög personlig service åt sina kunder. De ser vikten av att vara flexibla för att kunna leva upp till sina kunders önskemål och förväntningar. Medarbetarna förstår kundernas stressiga vardagssituation och företaget vill därför erbjuda tjänster som underlättar kundernas vardag för dem som varken har tid eller ork att tvätta på egen hand.

Att kunderna uppskattar både tjänsten och den personliga servicen visas tydligt i de betyg och recensioner som Rena Plagg har fått.

Leveransprecision

Kvalitet

Kundnöjdhet

Kontakta oss

Rena Plagg är ett tvätteri i Göteborg, Kungsbacka och Landvetter med miljövänlig tvättservice. Vår affärsidé är att det ska vara enkelt att tvätta miljövänligt både för privatpersoner, företagskunder och idrottsföreningar.

Kontaktuppgifter

Adress:

Kungsportsavenyen 26, 41136

Telefon:

+46 709 90 93 98

Följ oss: