Rena Plagg Sverige AB – miljövänlig tvättservice i Göteborg

Rena Plagg Sverige AB – miljövänlig tvättservice i Göteborg

tvätthjälp

Rena Plagg Sverige AB – ett miljövänligt tvätteri i Göteborg öppnade upp sin verksamhet under våren 2019. Med mer än 7 års erfarenhet inom branschen tillgodoser företaget både privatpersoner och företag inom Västra Götalandsregionen med miljövänlig tvättservice. Affärsidén bygger på att det ska vara enkelt att tvätta miljövänligt och i tjänsten ingår kostnadsfri hämtning och återlämning av ren tvätt inom 24 timmar.

Ett tvätteri med miljötänk

Rena Plagg är ett kvalitetssäkrat tvätteri som värnar om miljön och använder endast skonsamma, effektiva och miljömärkta produkter. Själva tvättprocessen är finjusterad med liten vatten- och energiförbrukning för så liten miljöpåverkan som möjligt. I tvättservicen ingår det även kostnadsfri hämtning och lämning av ren tvätt och även här arbetar företaget utifrån ett miljötänk. Personalen ser även till att ha koll över sina transporter för minskade körsträckor genom samkörning och optimerade rutter för att bidra till en renare miljö.

Under 2019 gjorde företaget en analys av hur företagets tjänster påverkar miljön, både positivt och negativt. Genom att identifiera, kvantifiera och sätta upp mål för miljökrav har de tagit fram en miljöpolicy för sitt tvätteri. Förutom att ha koll på transportflödet ser företaget till att de produkter som införskaffas är i enlighet med rådande kemikaliekrav och att produkterna inte innehåller ämnen från varken EU:s kandidatlista eller övriga farliga ämnen.

Teamkänsla med kundfokus och hög personlig service

Teamet bakom Rena Plagg arbetar utifrån ett kundfokuserat mål och strävar efter att ge en hög personlig service åt sina kunder. De ser vikten av att vara flexibla för att kunna leva upp till sina kunders önskemål och förväntningar. Medarbetarna förstår kundernas stressiga vardagssituation och företaget vill därför erbjuda tjänster som underlättar kundernas vardag för dem som varken har tid eller ork att tvätta på egen hand.

Att kunderna uppskattar både tjänsten och den personliga servicen visas tydligt i de betyg och recensioner som Rena Plagg har fått på Google:

”Jag är alltid skeptisk till att testa nya saker och speciellt tjänster som dessa. Jag ringde och frågade lite mer hur de jobba och måste säga att jag blev tagen väldigt bra i telefonen. Jag testade tjänsten då min tvättstuga gått sönder och inte hade något val. Detta företaget är seriösa och det respekterar jag enormt. Mina kläder var heeelt perfekt vikta och luktade som rosa moln. Måste ju tillägga och höja att jag fick kläderna dagen efter som överenskommet. Tack för er fantastiska service!!” (Jonathan Zetterström)

”Ett väldigt bekvämt, smidigt och enkelt sätt att få hjälp med sin tvätt av mycket trevlig och service inriktad personal!… Rekommenderas starkt.” (Victoria Guting)

”Snabbt och smidigt, Supertrevlig personal och bra service. Rekommenderar starkt!” (Joanna Rostefors)

Rena Plagg erbjuder månadsprenumeration på miljövänlig tvättservice i Göteborg

Att prenumerera på miljövänlig tvättservice i Göteborg är mycket enkelt med Rena Plaggs smidiga månadsprenumeration. Så här beskriver Rena Plagg själva sin tvättservice med en kort sammanfattning:

”Vi hämtar, tvättar, torkar, *stryker, viker och lämnar tillbaka din tvätt inom 24 timmar.”

KOSTNADSFRI HEMKÖRNING

INGA DOLDA AVGIFTER

UTAN BINDNINGSTID

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.