Vi förser invånare i Göteborg, Kungsbacka och Landvetter med ren tvätt

Vi förser invånare i Göteborg, Kungsbacka och Landvetter med ren tvätt

Lönsamhet

Det är viktigt att alltid ha rena kläder, lakan eller andra textiler som du använder i hemmet. Alla har sina egna speciella behov och därför har vi tagit fram olika medlemskap. Du väljer det som passar just dig och har sedan total kontroll över din tvätt. När du blir medlem hos vår tvättservice så kan du lita på att alltid få dina rena plagg levererade i tid. 

Vad är skillnaden mellan de olika medlemskapen?

Det är framför allt två saker som skiljer dem åt, och det är hur ofta vi tar emot dina kläder och vilka mängder det rör sig om. Alla valmöjligheterna inkluderar gratis upphämtning och tillbakalämning av tvätten. Det enda du behöver göra är att ta bort saker från fickorna och lägga ner smutstvätten i de speciella säckar du får av oss när vi ingår ett avtal. Resten sköter vårt tvätteri i Göteborg.

Med brons-avtalet så får du tvätten gjord två gånger i månaden. Den totala vikten får vara max 20 kilo. Men alltid samma goda behandling av dina plagg, samt fria leveranser. Om du istället väljer silver så tar vi hand om din tvätt tre gånger i månaden och vikten ökar till 30 kilo. Med guld-avtalet är det fyra gånger i månaden och 40 kilo med tvätt. Allt beror alltså på vad du har för behov, hur stor din familj är och så vidare. Så fort du klickar på Boka tid så sätts processen igång. 

Schemalagda rutter för ökad fyllnadsgrad

Om du bokat in en tvätt men sedan kommer på att det inte alls passar så kan du avboka den, upp till 12 timmar innan avtalad tid. Vår tvätthjälp är aktuellt inom Göteborg, Kungsbacka och Landvetter och erhåller ett fast schema för upphämtning och leverans. Om våra tider inte passar dig kan vi justera dem, men i största möjliga utsträckning försöker vi hålla oss till programmet. Dels tillåter det oss att köra med en full bil, vilket är positivt ur miljösammanhang. Samtidigt så minskar det våra kostnader, som gör att vi kan hålla rimliga priser för våra kunder. Men om du har några synpunkter eller problem med våra tider så är det bara att ta upp det med personalen. Vi försöker alltid vara flexibla och komma våra kunder till mötes. 

Prova gärna på och se vad det innebär att ha ett avtal med vår tvättservice för invånare i Göteborg, Partille, Mölndal, Kungsbacka och Landvetter. Du kommer att få mer tid och ork över till annat, eftersom vi sköter allt som har att göra med din tvätt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.