Om oss

Om oss

Personal tvätt

Vår verksamhet bygger på den ganska självklara och inte särskilt kontroversiella idén att ren tvätt bör vara en smidig, enkel och självklar del av vardagen. Detta tycker vi ska gälla alla, såväl enskilda privatpersoner som småföretagare och storföretag.

Med fler än sju års samlade erfarenheter av tvätthjälp och närliggande servicetjänster har vi lärt oss vikten av flexibilitet och att leva upp till våra kunders önskemål och förväntningar. Särskilt i tider då allt fler personer strävar efter att tidsoptimera och få större möjligheter att själv bestämma vad man vill lägga sin tid på. Därför har det blivit naturligt för oss att helhjärtat satsa på tvättjänster på distans.

Vår idé

Utan att göra saker mer krångliga än nödvändiga så bygger vår idé på att tvätt ska vara så okomplicerat som möjligt. Men nu för tiden så är det inte säkert att man har vare sig tid eller ork att tvätta på egen hand. Det är inte heller helt ovanligt att man faktiskt inte har tillgång till en tvättmaskin som lever upp till ens förväntningar. Därför erbjuder vi en tvättjänst som kan beskrivas i tre väldigt övergripande steg.  Ni bokar tid, vi hämtar er smutstvätt och lämnar sedan tillbaka den ren. Enklare än så kan det knappast bli. Hela verksamheten är givetvis försäkrad vilket innebär att du kan vara säker på att din tvätt är i trygga händer.

Tvätteri Göteborg – Utifrån dina behov

Genom att hantera all tvätt med högsta möjliga omsorg, och endast använda skonsamma produkter som inte belastar vare sig natur eller tvätt mer än nödvändigt, så förenar vi ett pålitligt resultat med miljömässig omsorg. Vårt tvätteri är modernt utrustat och kan därför utan problem tillgodose alla önskemål avseende tvätthjälp. Som en del av verksamheten utvärderar vi regelbundet vår miljöpåverkan för att säkerställa att vi är en del av lösningen kring våra samtida miljöproblem. I detta arbete ingår att välja såväl transportalternativ som tvättmedel och utrustning med största möjliga omsorg. Därför kan du vara säker på att vi är ett bra miljömässigt val.

10 Responses

 1. Linus Göransson skriver:

  Tjena, jag är mkt nöjd, har lämnat min tvätt vid två tillfällen, men jag har inte sett någon faktura, jag vill bara inte missa något Med vänlig hälsning, Linus

 2. Mona Alayouby skriver:

  Hej!
  Vi är jätte nöjda kunder till er. Jag vill dock ändå avsluta mitt abonnemang hos er och bokar hellre gång per gång.

 3. Linus Göransson skriver:

  Hej igen, jag har inte fått faktura för föregående månad, men nu fick jag inkasso krav, jag är mkt nöjd med eran tjänst och betalar gärna räkningen om jag får den.

  Jag kan inte svara på varför eran faktura inte når fram till min dörr, för det brukar räkningar göra….

  Jag kan ta den via e-post eller reda ut varför jag inte får avin på posten.
  Antar att jag får betala detta inkasso krav, men mkt tråkigt.

 4. Hej, registrerade mig nyss men när jag ska boka så finns inte Kungsbacka som valmöjlighet. På Facebook står det ”stängt för gott”. Är företaget aktivt och hur bokar jag i så fall till Kungsbacka? Tacksam för snabbt svar så att vi ev kan söka oss vidare.

 5. Wolfgang Bünz skriver:

  Hej!
  Av någon anledning har jag inte fått fakturan för november. Kan ni skicka den igen?

 6. Hej!
  Jag hittar inte min räkning för den här månaden (november). Kan ni skicka den på mejlen så betalar jag direkt.
  Med vänlig hälsning
  Camilla Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.