Nyhet i vårt tvätteri. Detta får du inte missa!

Nyhet i vårt tvätteri. Detta får du inte missa!

Vegan

Som ditt lokala tvätteri är vi extra glada att nå ut till våra fantastiska kunder, men också
blivande kunder då vi har en nyhet vi vill dela med oss av. Nu ger vi nämligen dig som kund möjligheten att välja tvätt- och sköljmedel i samband med din bokning. Oavsett om du har känslig hud, kanske små barn hemma att värna om eller bara älskar när dina rena plagg doftar som en sommaräng, nu är valet helt och hållet ditt. Men det var inte allt, vi har ytterligare en nyhet att dela med oss av!

Ett tvätteri med flest valmöjligheter

Vi strävar ständigt efter att vara ett tvätteri för alla, och har därför valt att utvidga vårt
sortiment. Vi har fått mängder med förfrågningar om veganska alternativ när det gäller
tvätt- och sköljmedel och vi kan nu glädja alla befintliga men också blivande kunder att vi nu, äntligen, erbjuder veganska alternativ till de som föredrar detta. Dessutom så vill vi skryta lite extra med att vi först ut i Sverige med ett veganskt alternativ, detta vill du bara inte missa! Vill du boka tid direkt? Det gör du här.

Vilket är vårt val av veganska medel?

Dina plagg är alltid i trygga händer i vårt tvätteri. Därför är det viktigt för oss att vi väljer
produkter som är skonsamma för dina plagg. De veganska produkterna vi valt finns som
både parfymerat och parfymfritt alternativ. Den parfymerade varianten doftar fräscht av
citron och mynta, vi är övertygade om att du kommer tycka om den lika mycket som vi!
Dessutom är våra veganska tvätt- och sköljmedel ekologiska samt helt och hållet biologiskt nedbrytbara. Utöver det innehåller det inga syntetiska doftämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Det tycker vi är riktigt bra!

Hur bokar jag in tvättid hos er?

Som ditt lokala och personliga tvätteri vill vi att det ska vara enkelt för dig att boka tvättid. Vad vore annars meningen med att skicka iväg din tvätt till oss? Tanken är att vi ska underlätta din vardag, så att du får mer tid till annat. Om du inte är kund hos oss än så
registrerar du dig enkelt genom att klicka här. Därefter fyller du i dina uppgifter och väljer
den plan som passar dig bäst. Vi erbjuder brons för dig som vill ha rena plagg två gånger per månad. Silver är för dig som önskar rena plagg tre gånger per månad. Slutligen har vi guld för dig som önskar rena plagg fyra gånger per månad. I vårt tvätteri anpassar vi oss efter ditt behov!


I samband med att du väljer det paket som passar dig och ditt hushåll bäst väljer du det
tvätt- och sköljmedel du önskar. Vi har något för alla! Därefter förbereder du de plagg som ska tvättas genom att placera dessa i den personliga tvättsäck vi tillhandahåller dig. Nu är du redo att boka tid för upphämtning. Någon av våra eminenta chaufförer hämtar upp påsen med dina plagg, sedan når den vårt tvätteri där vi tvättar och vårdar dina plagg. Slutligen återlämnar vi dina rena plagg, allt under 24 timmar.

Vad kostar det att välja det veganska alternativet?

För dig som kund hos Rena Plagg gör vi alltid vårt yttersta för att arbeta fram priser som är förmånliga för dig. De veganska produkterna är betydligt mer kostsamma att köpa in, varför vi behöver ta ut en extra kostnad om 9 kronor per bokning. Du behöver inte oroa dig, den läggs automatiskt på din faktura när du väljer detta alternativ.

Frågor kring vår service eller vårt tvätteri?

Vi älskar frågor vi får från er och ingen fråga är för liten eller stor. Vi har samlat de vanligaste frågorna här. Skulle du inte finna det du söker, är du alltid välkommen att mejla eller ringa till oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

One Response

  1. […] själv välja vilka produkter du önskar att vi använder för din tvätt. Nu erbjuder vi även veganska alternativ för dig som önskar det. Testa du […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.