Är du i behov av mattvätt eller tvätt av andra möblemang?

Är du i behov av mattvätt eller tvätt av andra möblemang?

mattvätt

Vid det här laget vet du att vi är riktigt duktiga på att ta hand om er vardagstvätt genom att både hämta, tvätta och vårda samt återlämna rena plagg inom 24 timmar. Om du ännu inte provat tjänsten som får dig att spara timme efter timme varje vecka, finner du mer information om det här.

Vad du kanske inte visste är att vi också är riktigt skickliga när det gäller mattvätt samt tvätt av andra möblemang som soffor och fåtöljer. Vi vill därför göra dig uppmärksam på att vi erbjuder ångtvätt av såväl mattor, soffor, fåtöljer och stoppade stolar. Dessutom kommer vi hem till dig och utför tvätten. Tänk dig, vad skönt att slippa ta bort klädseln från soffan och rulla ihop den otympliga mattan. Med vår tjänst kommer någon av våra rengöringstekniker hem till dig och gör det för dig, på så sätt får du mer tid till annat. Tryggt och enkelt, precis som det ska vara. Boka redan idag för att få din matta, soffa och fåtölj att kännas fräsch, dofta gott samt få en längre hållbarhet!

Varför mattvätt, sofftvätt och tvätt av andra möblemang?

I soffan är det inte ovanligt att man äter, leker och kanske mumsar på ett och ett annat popcorn och i soffan hamnar sådant som inte hör hemma där. Man spiller kaffe, vin eller kanske saft på mattan, torkar med en trasa och tänker att bakterierna inte gror och fläckarna dunstar. Mattor och soffor är några av de möblemang som är mest utsatta i hemmet, inte sällan också de mest känsliga och med tiden behöver de rengöras från såväl smuts, fläckar och odör.

Hur går ångtvätt till?

Mattvätt och tvätt av soffor kräver stor kunskap, rikligt med tålamod och en hög dos av kärlek. Vår procedur består vanligtvis av sex steg, men beror självfallet på skicket på just dina möbler.

  1. Vi börjar med att inspektera din matta och/eller soffa och utifrån mattans material, skick och grad av smuts avgör vi vilka produkter samt vilka arbetsredskap vi ska använda oss av för just dina möblemang.
  2. Under steg två avlägsnar vi lösa orenligheter så som smulor, damm, hårstrån och annat.
  3. Därefter tar vi bort de allra svåraste av fläckar med lämpligt medel till just ditt möblemang. Medel väljs utefter typ av fläck och material på tyget. Svåra fläckar kan vara exempelvis vin, nagellack och fläckar från färgintensiva livsmedel.
  4. Sedan besprutar vi mattan eller soffan med lämpligt upplösande medel och därefter rengör vi med vår ångutrustning.
  5. Nu börjar vi nämna oss slutet och det är tid att avlägsna all smuts och restprodukter och du kan nu se resultatet på dina möbler.
  6. Innan vi lämnar dig för denna gången impregnerar vi dina rengjorda möblemang vilket gör att möblerna håller sig fräscha en lång tid efter vår rengöring.

Resultatet som går att uppnå

Olika material kräver olika behandling, beroende på dess varierande känslighet och tålighet. Beroende på både material, typ av smuts samt ålder på mattan eller soffan kommer resultatet att variera. Innan vi startar en mattvätt eller tvätt av soffa kommer vi att inspektera ditt möblemang och därigenom i god mån förutspå ett ungefärligt resultat och vad du kan förvänta dig med vår tvätt.

Priser

Nedan finner du priser för ångtvätt av mattor och soffor. Om din möbel inte finns med i listan eller storleken är en annan, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mejl så är vi övertygade om att vi hittar en lösning för just dig.

Soffa

1-sits – 599 kronor
2-sits – 699 kronor
3-sits – 799 kronor
4-sits – 899 kronor
5-sits – 999 kronor
6-sits – 1099 kronor
7-sits – 1199 kronor

Matta

S – 1×1 kvm – 399 kronor
M – 2×1 kvm – 499 kronor
L – 3×2 kvm – 699 kronor
XL – 4×3 kvm – 799 kronor

Bilklädsel

2-sits
3-sits
5-sits
7-sits
Golv fram
Golv bak
Golv bagage
Innertak

Heltäckningsmatta

10-20 kvm – 130 kr/kvm
20-30 kvm – 110 kr/kvm

Om du önskar ångtvätt av annat möblemang gäller pris enligt överenskommelse.

Produkter för mattvätt och sofftvätt

De produkter vi använder är miljövänliga och anpassade för professionell rengöring av textilier. De är dessutom skonsamma för känsliga och ömtåliga textilier så som ull och siden men för den delen inte mindre effektiva då de tar bort de allra svåraste av fläckar så som kaffe, vin, fett, nagellack, bläck med mera. Utöver det fungerar våra produkter för mattvätt och sofftvätt utmärkt för odör av olika slag, som exempelvis lukt från cigaretter, urin och husdjur.

Hur bokar jag mattvätt och sofftvätt?

Att boka är enkelt, du gör det smidigt genom att ringa eller mejla oss. När du bokar din tid önskar vi att du uppger ditt namn, adress, vad som ska rengöras, storlek på möblemanget, vilket material det är samt en beskrivning av hur smutsigt det är. Om du mejlar oss får du gärna skicka med en bild på hur det som ska rengöras ser ut för på så sätt kan vi förbereda oss på bästa möjliga sätt, samt ta med de produkter vi anser är bäst för dig. Därefter kan du luta dig tillbaka och invänta vår bokningsbekräftelse.

Vi garanterar service inom 24 timmar från bokningsbekräftelse om vi ej överenskommit om annat (gäller helgfria vardagar). På utsatt tid kommer vi hem till dig och genomför ångtvätten och kommer med noggrannhet och kunskap att göra vad vi kan för att uppnå ett resultat som du är tillfredsställd med och därmed uppfylla dina förväntningar.

Om inte mina möblemang tål ångtvätt?

Håll ut, vi erbjuder också kemtvätt för de möblemang som du inte vill ångtvätta eller som inte tål ångtvätt och mer info om detta kommer snart. Glöm inte att hålla utkik!

Inom vilket område erbjuder vi mattvätt och sofftvätt?

Vi erbjuder mattvätt såväl som sofftvätt i Göteborg med omnejd och i vårt arbetsområde inräknas Kungälv, Kungsbacka och Landvetter. Om du bor utanför dessa områden är du varmt välkommen att höra av dig till oss för en annan lösning. Var medveten om att resor utanför vårt verksamhetsområde kan komma att påföra en extra kostnad. Så vad väntar du på? Boka din mattvätt eller sofftvätt redan nu!

2 Responses

  1. Guje Höglund skriver:

    Går ett madrasskydd och badrumsmattan som ”vardagstvätt”, likaså kappa/jacka som inte behöver kemtvätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.