Kvalitetssäkrat Tvätteri

Kvalitetssäkrat Tvätteri

Tvätteri personal

Rena Plagg är ett effektivt, tillgängligt och kvalitetssäkrat tvätteri i Göteborg som tillgodoser privatpersoner och företag inom Västra Götalandsregionen med smidiga tvättjänster. Konceptet är enkelt, och bygger i grund och botten på en finjusterat tvättprocess med liten vatten- och energiförbrukning samt särskilt utvalda tvättmedel och kemikalier. På så sätt kan vi garantera en så liten miljöpåverkan som möjligt, utan att kompromissa med resultatet. Är ni i behov av tvätthjälp i Mölndal, Kungsbacka, Partille, Landvetter eller Mölnlycke? Tveka då inte över att ta hjälp av vår tvättservice.

Tvättjänster med Kontroll

Hur hanterar vår personal era kläder? Och hur tvättas de? När kläderna hämtas så får de en plats i tvätteriets kösystem. Därefter okulärbesiktas de, för att undvika att olämpliga föremål hamnar i naturen. Plaggen sorteras, och sedan utförs en kameraläsning. Det som ska tvättas placeras i tvättpåsar vilket säkerställer en skonsam tvättning. Tvättprogram väljs utifrån era instruktioner eller den information som finns på plaggen. Om de kläder som ska tvättas har möglat på grund av omständigheter bortom vår kontroll, eller om de har fläckar och inte tål fläckborttagningsmedel, så låter vi bli att utföra extra arbete på dem.

Tekniskt framstående Tvättservice

Alla våra maskiner är utrustade med ProSmart™ Inverter Motor Technology och Aquawave™ som ger ökad effektivitet och pålitlighet samtidigt som energiförbrukningen minskar. Med patenterad balanskontroll, unik kombination av olika tvättrörelser samt särskild utformning av trumma, skovel och lucka så blir resultatet alltid bra samtidigt som plaggens skick bevaras. Detta gör oss till en tekniskt framstående tvättservice i Göteborg.

Torkning

Efter tvätt så hängs allt på tork i våra särskilda torkrum. Om det kan ske utan negativ inverkan på plaggen så väljer vi ibland att använda torktumlare. Alla tumlare är utrustade med funktioner som säkerställer att tvätten inte blir skrynklig. Lakan manglas vid behov och kläder stryks utifrån önskemål. När tvätten väl är torr så viks den prydligt och placeras i den medföljande påsen.

Paketering av Tvätt

Vi anstränger oss alltid för att vara logiska och konsekventa när vi paketerar tvätten. Detta innebär att överdelar viks ihop tillsammans, strumpor paras och så vidare. Vår ambition är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att ta hand om dina kläder när du återfår dem. I samband med att vi viker kläderna så kvalitetsgranskar vi även resultatet för att säkerställa så att det överensstämmer med våra höga standarder.

Tvätteri Göteborg, Landvetter och Kungsbacka

Vår tvättservice täcker kunder i Mölndal, Kungsbacka, Partille, Landvetter samt Mölnlycke, och vi är stolta över det förtroende som våra kunder har gett oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.