Kemtvätt Göteborg

Kemtvätt Göteborg

Kemtvätt, kemisk tvätt eller textilrengöring i annan vätska än vatten. Kärt barn har många namn och detsamma gäller även för kemtvätt. Vi erbjuder kemtvätt i Göteborg med omnejd för dina plagg och textilier som kräver lite extra kärlek, vare sig behovet uppstår för dig som privatperson eller företag. 

Kemtvätt passar utmärkt för plagg och textilier av lite mer sensibel karaktär. Med kemtvätt undviker man både krympning och andra förändringar på textilier och ger dina plagg möjlighet att hålla år efter år. Trots sin skonsamhet verkar kemtvätt utmärkt på smuts, fett och andra typer av fläckar. För oss på Rena Plagg är både miljö, kvalitet och renlighet vår främsta prioritet varför textilierna tvättas och vårdas i moderna kemtvättar av professionell personal. Dessutom både hämtar och lämnar vi dina plagg, så att du får mer tid till annat. Snabbt och enkelt men utan att tumma på kvaliteten, precis som det ska vara. För tillfället erbjuder vi kemtvätt i Göteborg med omnejd, boka direkt! 

För vilka kläder och textilier använder man kemtvätt?

Kemtvätt lämpar sig utmärkt för plagg och andra textilier av ömtålig karaktär. Skjortor, kostymer, finklänningar, dukar et cetera. Som du förstår kan vi göra listan lång. Dessutom lämpar kemtvätt sig fint för material som bland annat läder och mocka, ylle, siden och kashmir. 

Kemtvätt kan ske på olika sätt, men man använder speciella maskiner för att utföra denna typ av tvätt. Det är alltså inte vanliga tvättmaskiner man använder för detta ändamål. Idag använder man huvudsakligen två olika tekniker för kemtvätt. Det ena är kolväte, ett organiskt lösningsmedel, som är mycket skonsam process för dina plagg och också huvudsakligen den metod vi använder för dina plagg. Den andra metoden kallas för vattentvätt. Vi erbjuder kemtvätt i Göteborg med omnejd, boka redan nu! 

Visste du att?

Förr, i början av 1800-talet, använde man vanligtvis bensin och terpentin för att kemtvätta kläder. Lyckligtvis har åren som gått givit oss bättre metoder och det är vi såklart väldigt tacksamma för. 

Varför ska jag kemtvätta?

Kemtvätt ger bästa möjliga resultat för de kläder som man varken kan eller bör köra i tvättmaskin. Det är skonsamt för textilier men samtidigt mycket effektivt mot både fett, smuts och andra typer av fläckar. Om du är osäker på om ditt plagg kan tvättas i tvättmaskin – lämna in det till oss för kemtvätt! Det är inte värt att chansa. 

Rena Plagg – bäst på hushållstvätt och kemtvätt i Göteborg! 

Vi är (inte för att skryta), riktigt bra på tvätt! Dessutom erbjuder vi heltäckande service för både kemtvätt men också hushållstvätt och mattvätt. För hushållstvätt har vi olika paket med fasta priser som du finner här. Det går bra att skicka in tvätt när du har behov av det men vi rekommenderar alltid våra paket. Då kommer vi hem till dig och hämtar din hushållstvätt 2 till 4 gånger per månad, tvättar den och återlämnar inom 24 timmar! 

För kemtvätt gäller prislistan du finner längre ned på sidan. Har du större volymer för kemtvätt är du välkommen att kontakta oss för ett paketpris. Även vid kemtvätt plingar vi på din dörr på avtalad tid för att hämta dina plagg, de kemtvättas för att sedan levereras till din dörr, allt inom 48 timmar. 

Med våra höga krav på renhet, kvalitet och miljö blir alla glada; både du men också djur och natur. Välkommen att boka din kemtvätt redan idag! 

I dagsläget erbjuder vi kemtvätt i Göteborg med omnejd.

Prislista

Skjorta → 25 kr 

Skjorta 5 styck → 99 kr 

Skjorta paket → 39 kr 

Kostym → 239 kr 

Kavaj → 129 kr 

Byxa → 119 kr 

Tröja stickad → 119 kr 

Slips → 79 kr 

Blus → 119 kr 

Kjol → 119 kr 

Klänning → 199 kr 

Smoking → 269 kr 

Aftonklänning → 319 kr 

Smokingskjorta → 89 kr 

Gördel → 79 kr

Frack → 309 kr 

Frackskjorta → 99 kr 

Frackväst → 89 kr 

Slips → 79 kr 

Sängpaket → 249 kr 

Överkast → 349 kr 

Filt → 279 kr 

Duk → 129 kr 

Servett → 15 kr 

Gardin → 199 kr 

Överdrag till soffkudde → 129 kr 

Soffklädsel → 249 kr 

Dunkudde → 129 kr 

Duntäcke → 490 kr 

Dunjacka → 379 kr 

Kappa, rock, jacka → 249 kr 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.