Om oss

Om oss

Personal tvätt

Vår verksamhet bygger på den ganska självklara och inte särskilt kontroversiella idén att ren tvätt bör vara en smidig, enkel och självklar del av vardagen. Detta tycker vi ska gälla alla, såväl enskilda privatpersoner som småföretagare och storföretag.

Med fler än sju års samlade erfarenheter av tvätthjälp och närliggande servicetjänster har vi lärt oss vikten av flexibilitet och att leva upp till våra kunders önskemål och förväntningar. Särskilt i tider då allt fler personer strävar efter att tidsoptimera och få större möjligheter att själv bestämma vad man vill lägga sin tid på. Därför har det blivit naturligt för oss att helhjärtat satsa på tvättjänster på distans.

Vår idé

Utan att göra saker mer krångliga än nödvändiga så bygger vår idé på att tvätt ska vara så okomplicerat som möjligt. Men nu för tiden så är det inte säkert att man har vare sig tid eller ork att tvätta på egen hand. Det är inte heller helt ovanligt att man faktiskt inte har tillgång till en tvättmaskin som lever upp till ens förväntningar. Därför erbjuder vi en tvättjänst som kan beskrivas i tre väldigt övergripande steg.  Ni bokar tid, vi hämtar er smutstvätt och lämnar sedan tillbaka den ren. Enklare än så kan det knappast bli. Hela verksamheten är givetvis försäkrad vilket innebär att du kan vara säker på att din tvätt är i trygga händer.

Tvätteri Göteborg – Utifrån dina behov

Genom att hantera all tvätt med högsta möjliga omsorg, och endast använda skonsamma produkter som inte belastar vare sig natur eller tvätt mer än nödvändigt, så förenar vi ett pålitligt resultat med miljömässig omsorg. Vårt tvätteri är modernt utrustat och kan därför utan problem tillgodose alla önskemål avseende tvätthjälp. Som en del av verksamheten utvärderar vi regelbundet vår miljöpåverkan för att säkerställa att vi är en del av lösningen kring våra samtida miljöproblem. I detta arbete ingår att välja såväl transportalternativ som tvättmedel och utrustning med största möjliga omsorg. Därför kan du vara säker på att vi är ett bra miljömässigt val.